Tuesday, January 12, 2010

Kunjungan

Salam,

Hari Ahad kelmarin, my hubby, aku , dua orang anak ,Huda dan Raudhah berkunjung ke rumah seorang rakan sepembelajarannya.

Suami singgah di kampung baru untuk jemput rakan rakan kelasnya ...termasuk Mr Kabir, the smart Bangladeshi that I had told you all before.
Senin kelmarin dah masuk semester baru. Hari tu depa cuti dua minggu.
Result periksa untuk semester lepas pun dah keluag.

Alhamdulillah.... husband aku lulus ke enam enam subjects!

Kelihatan gambar rakan sekelas suami, a sabahan, a bangladeshi and kelantanese.
Rumah rakan ni kat Taman Melati, KL.
Depa sewa rumah flat kat situ.
.
.
A small family from Sri lanka.
The husband used to study in Egypt. An AZHARIAN!
His wife is still young. Anak pun sorang jer baru.
Tapi masak...sedaapppppp..
Beriyani ayam.
.
..
Ini salad yang aku pun tak tau nak describe lagu mana.
Tapi sedap!!


Ni la anak depa..nama AHLA. Seronok sungguh bila dia dapat main ngan Huda dan Raudhah.
Budak berdua tu pula berkesempatan menggunakan kemahiran SPEAKING mereka untuk speaking English..
he he he.
Sebelah kanan tu Pak Dia la...Mr Azwar.
Nice to meet you all.
sekian


10 comments:

ibusinga said...

lulus 6 subjects tuu...
syabas betta..
tak sesia study atas sejadah hari tu..
:)

DrSam said...

Taniah...berkat makan beriyani sokmo ni.

Brahim Nyior said...

Gambo makanan tu buat saya lapo..

Boleh blaja bhs Bangladesh, kak?

Hehehe..

et said...

lapo.....huhuhuu~

AZANI said...

salam hidayatun
syabas pada suami...
tahniah pada siisteri beri perangsang..

kucingorengemok said...

org bangladesh buat beriani, kalau dia gi rumah kak ash, akak buatkan apa? (masih mencari idea nak pulang mangkuk si arab... takkan nak balas nasi minyak kan? malu la weh, dia punya laaaaagi sedap)

tasekM said...

aku berkenan tang salad tu kak....




.

ashley said...

ibusinga,
macam tunggang langgang study!!
alhamdulillah...ni start semester baru pulak.

Dr sam,
tak leh amal selalu...bila nak turun KG ni? ha ha

Berahim,
Mr Kabir speaking English berabokkk..tapi sebutan tetap gulung gulung..

ET,
sila belajor masak masak ok!! ha ha

Azani,
ada 8 subjects lagi wehhhh...baru lepas satu semester.

KOG,
yang kitorang pergi ni rumah a SRI LANKAN family. Mr Kabir (the bangladeshi) tu mai belajark kat Malaysia sensorang dia jer..
Kalau aku, aku nak buat spaghetti atau nasi berlaukkan ayam percik kita!!

TM,
aku siap tanya resepi!!

Nizam.Ariff said...

Aku pun berkenan kat salad tu... nampak pun dah sedap...

Lelaki Autumn said...

sungguh menyelerakan