Monday, February 14, 2011

Ada kawan cari gua..

Salam,

Ada kawan cari gua.
Dia yang post gambar ni dalam fb dia.
Gua nampak gambar ni dalam sorang kawan lain punya fb.
Dia kena TAG.
Gua rasa macam nak guling guling gelak.
Gua tak da gambar ni.
Dulu dulu gambar macam ni kena beli dari cikgu.
Satu - lima posen.
Ada masa gua malas nak beli gambar.
Sayang duit!
Semua yang dalam gambar ni satu kelas.
Gua cukup kenal.
Kira GENG GUA la nih!
Cikgu tu pun gua kenal.
Cikgu English yang tak reti cakap Melayu tu.
Gua rasa gua ada cerita.
.
.
.
.
.
.
.
SEKSI tak gua punya cikgu?
hahahahaha
.
.
.
Cikgu gua lawa.
Waktu English, gua memang semangat berkobar kobar nak belajar!
.
.
.
Thank you Mrs Tan.


Gua masih rasa nak tersengih sengih...
HAIYA!!!!

sekian

19 comments:

AZANI said...

dalam hidayatun
yang mana satu you ni?yag brtocang dua tu?

tasekM said...

jenuh gua pikir lu yg mana satu... gua syak lu yg tepi kiri sekali. nampak kiut je macam lu.




.

ashley said...

Azani,
Lu salah..
yang tocang itu bapaknya kerja kat klinik kesihatan kecil kat tempat gua.
Tiap tiap hari bawak bakul datang sekolah penuh nasi lemak. last last orang kantin nampak.
komplen.
lepas tu dia ambik order dari kelas gua saja.
nasi lemak biasa sepoh sen.
special dua posen.
he he he he
Yang bestnya..cikgu cikgu pun order dari dia!!

TAS,
gua ingat lu boleh cam gua...tapi lu pun salah!!
Budak itu memang kiut sebab mak bapak dia chinese laa.
Dulu dulu ada Chinese yang bila anak perempuan dia ramai dan tak dapat lagi anak lelaki dia akan kasi pada orang lain bela..
Dia ni orang panggil Ani PATUNG sebab muka cam anak patung.
Waktu berlakun Snow White and SEven Dwarf, dia la jadi SNOW WHITE..aku pulak jadi THE QUEEN yang JAHAT itu!! haha

tasekM said...

gua tukar kak.
3 dari kanan.
sebelah cekgu..



.

Tijah said...

gua tunggu dak tasek abes teka la eh kakkk...

ashley said...

TAS,
lu cakap la lu tak cam gua...
hahahahahaha
TETAP salah!

ashley said...

Tij,
macam Tijah bagus..
awal awal dia sudah give up..
hahaha
yu all cat cilut je laa..

tasekM said...

tijah mmg.... tak sanggup mengharungi cabaran. hahaha...

ok kak.
last ni aku teka.
yg kanan sekali.

kalau salah ni aku pas baton ke dak nizam je lah...








.

ashley said...

TAS,
mujur..
.
.
.
TIPS :
kalau aku boh gambar aku yang dulu kala. Mudah saja. Aku selalu kena dok ujung ujung....
apasal laaaa....
tak tahu!
hahahahahaha
sian kat aku!!

Aku said...

Dah betul.. aku tak yah teka la...

(aku nak teka, Ashley nyorok bawah meja ja)

ashley said...

Okay,
meh aku describe kawan aku.

dari kiri :
Ani : cikgu dia ni.
Siti : a lawyer
Tini : anak YB ADUN tempat aku di masa lalu. sekarang jadi cikgu juga
Cikgu : Mrs Tan
Sari : an accountant.
Huda : tak tahu berita
Aku : cikgi tedika..hehehe

AZANI said...

haa ....yang hujung sekali sebelah tocang dua...

salam hidayatun...

AZANI said...

aisay...dah kluar result...

ashley said...

Aku,
menyorok nyorok ni kerja masa sekolah menengah..

tasekM said...

ko lambat la bang zani... ha ha.

kak... ko bg la gambor lain. aku nk teka lagi la.

ha ha.





.

ashley said...

azani.
kalau dapat hadiah, TAS dapat dulu..
lain hari aku nak kasi lah!!

ashley said...

TAS,
.
.
Hmmm...mostly dah masuk BLOG!!
hahaha
.
.
.
nanti la, aku cari cari.

AZANI said...

first runnes up ok gak first gak...
he he, kalau wimbledon tu jejak 50000 usd

Tijah said...

tas...

adiah bagi 2 ehhh. sbb aku kasi can ko teka sampai betul kannn?