Wednesday, June 30, 2010

Cubaan kali kedua menempek youtube

">


Salam...

Nyanyian M Nasir dan Ebiet G Ade tu adalah untuk semua teman temanku...
NJOYTHESONG!

sekian

7 comments:

ashley said...

YES! YES! YES!!
thanks TM..
sayang kat koooooo...

DrSam said...

Walauweee....tahniah! (sila kongsi camne teknik tu ye :)

ashley said...

Dr Sam, tengok komen kedua TM dalam percubaan saya yang pertama kat bawah sinun!!

tasekM said...

haaaaaaa... bulih pun. aku siap buat n3 khas utk hang kak...

he he.



.

ashley said...

TM,
amacam? pesen benak hati ke atau terang hati?
bunyi macam riak jer kan?
BARU DAPAT ILMU katakan...
hahahah

Ismail Fitry said...

Salam,
Saja nak tambah. Untuk paste video youtube, pastikan penulis blog memilih size video yang sesuai semasa copy video dari laman youtube. Sebagai contoh, video M. Nasir dan Ebiet G Ade yang telah di'tempek' lebih besar dari frame blog yang sedia ada. Maka video tersebut tidak kelihatan penuh bila di mainkan.

DrSinga said...

nak belanja TM apa ni??!!
:)