Tuesday, June 29, 2010

Testing.tting

Salam,


Baru nak try attach youtube..
Ya laaa.
Zaman aku komputer tak de tenet..okay!!!

MENJADI ke tidak ni?

http://www.youtube.com/watch?v=IKuygFP0RFc&feature=related


sekian

5 comments:

ashley said...

aiseh mannnn....dia keluar address jer..
Macamana nak bagi dia keluor berKOTAK?????

tulung cerita teman teman yang tera..

DrSam said...

maap lah ye...den pun budak baru masih belajor nih :)

tasekM said...

meh sini aku tulung meh.... apa guna adik beradik kalau tak bulih nk tulung menulung kan...?

:)



.

ashley said...

TM,
ko cerita la wehhh...
aku agak kebinguan dan kebengongan!

tasekM said...

mula2 hang pi kat video tu. pada body video tu cuba hang klik mouse belah kanan. tekan kat copy embed html. (sesetengahnya tak dak sbb depa mmg tak bg copy tau kak)

lepas tu hang pi kat blog. new post. hang pi kat edit html. klik kanan. paste.

cuba hang preview. video tu mesti keluaq. dan kalau hang nak taip apa2. taip la macam biasa mcm taip n3 biasa tu.

cuba hang try dulu nooo...


.