Tuesday, December 30, 2008

To Kuantan with LoVe

Salam,
Seumpama kembara..kita akan hadir di situ sekejap cuma. Setiap perjalanan ada akhirnya. Namun biarkanlah kehadiran kita memberi makna pada diri..kerana perjalanan tanpa pengisian, ianya sia sia...
Selamat tinggal bandar Kuantan..
Semoga bertemu lagi.





Di pinggiran sungai sewaktu hampir senja..
.....nak maghrib dah.
Nak balik ke tempat penginapan.
Diambil dengan menggunakan handphone.
Kamera tertinggal la pulok..

3 comments:

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

lawa gambaq guna hp...waktu2 senja macam ni mmg best...tenang ja kan...setan pun masa ni la nak kacau pun...jauh jalan2 kak. sampai kuantan...sekolah dah nak bukak dah...dah ready ka?.

azza_irah said...

sangat2 lah hening..
sangat2 lah cantik..
kadang2 gamba yang diamik bukan saja kena pd kameranya..tapi pd kemahiran n kekreatifan org yg mengambilnya...wlpun mggunakan hp cap ayam..hehe

hidayah said...

Cikgooden,
Dah maghrib tu cepat cepat balik. Kalau firasat orang yang ada mengaji ilmu jin, dia tak bagi dah dok kat luag. Waktu petang tu, Me and my hubby jer keluar makan petang. Anak semua dak terlolap kat bilik. Depa letih dok main pantai..
Tak jauh Kuantan_Bangi..zuuuup sampai..

Azza,
he he he..hp cap ayam?..hmm
patut le dia berkokok jer time aku tangkap gambar tu..ooooo eeeekk
katanya. he he he