Sunday, December 14, 2008

run a test


I am trying to run a test here..

I use my husband's maxis 3g sim card( fixed in my handphone )to get through the internet.
Trying to upload a picture..err...scanned from my canon pixmaMP145..bought at picom 2008 today...RM199 jer.
Hentam saja lah labuuuu..cepat le sikit daripada celcom berukband aku tu. Tapi tak secepat upload kat cybercafe...ye lah..deme guna fixedline..streamyx!!
Gambar kat atas tu aku ambik dari buku anak yang dah tercarik carik..beli 16 tahun yang lalu..tapi aku sayang sangat buku ni sebab buku buku ni lah aku bacakan kepada anak anakku seorang demi seorang demi seorang sampai dah hancur mancur!!
Buku apa? Early learning keluaran TIME LIFE for Children. jangan deme saman aku pulak sebab scan gambar ni..he he he

3 comments:

xiiinam751 said...

Lepas ni habislah satu rumah jadi mangsa scan hang ...ehehe..
Lama hang menghilang ya....

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

ha ha ha..aku baghu nak susun ayat cam cklah..dia dulu la..

scan peti ais..he he.

aku terperasan n3 kat bawah, ayah hang pengetua sm dato' kamaruddin atau apa?.tak pasan .sekolah kariah aku la..hi hi.

hidayah said...

he he..
cklah,
dah aih..yang akan jadi mangsanya ialah gambar gambar lama aku yang dah ghabit dek kerana terlalu lama tu..hilang?..cuma..manyak kilija wehhh..

cikgooden,
ayah aku dulu lebih kepada cikgu PR..(public relation)..bukannya pengetua!
aku kata public relation sebab yang bab bab ni pak aku suka buat..

macam macam kerja dia selain core work..
buat magazine sekolah , buat rombongan, bawak budak budak pertandingan syarah,quran etc, lawat budak budak yang dari keluarga miskin etc etc.