Sunday, December 21, 2008

Macam mana nak masuk gambar dari microsoft word ke blog?


Ada gambar ke atau tidak ni???

Macamana?

Try tengok..kalau gagal juga, ada sesiapa boleh tolong?

2 comments:

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

kak hida...aku pun tak reti nak habaq...nak tolong yg ni aku tak tau..

tapikan..he he he..gambo hippo kat bawah tu, kan..he he he.

aku rasa macam nak tolong lukis ja...Kat mana tadika aulad..nanti dok bangi, nak pi carilah...

hidayah said...

Cikgooden,
kak pah yang selalu komen dalam blog ni,ada providekan address tadika....(tu boss kami tu!)

tapi orang lelaki tak dibenarkan merayap masuk dalam premis kami ni..

tak pa la..
lain kali kak hida minta tolong hang lukis sebab kerja kami pun dah hampir selesai.

(aku dah agak dah mesti hang gelak punya lukisan hippo aku tu..)