Friday, December 26, 2008

Tasik Cempaka, bandar baru bangi


Salam, dengan mengguna handphone, inilah Tasik cempaka, bandar baru bangi yang completely built...errrr..I guess so..

Welcome to Bandar Baru Bangi..

5 comments:

Hamirdin b Ithnin said...

gambau cantik! nape kau tak taroh hit counter?

hidayah said...

malaih...biag pi le berapa manyak orang tengok pong..

xiiinam751 said...

boleh nyauk ikan tak kat tasek tu...?

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

cklah, buleh haih nyauk ikan sini...aku pegi dah dua hari lepas..
ha ha ha...kak hida...masa melilau carik rumah sewa. ternampak lak tadika aulad tu...bbb seksyen 3 kan..

hidayah said...

Cklah,
nak sauk ikan boleh ajer..tapi nak buat ikan bakag, pikiag dua tiga kali juga!!lain le kalau deme sauk pastu juai kat pasar malam..

Cikgooden,
welkam tu BBBangi.
yer tadika aulad seksyen tiga.ada dua kat bangi.dua kat kajang.
Lukman suruh hang pi try test rasa tengok naik beriayani anja kat seksyen 15. hang nak sewa rumah kat mana?? berapa budget? dapat ke belum?