Monday, December 22, 2008

Eh..siapa tu?

Salam..
aku sendiri pun macam tak percaya. Betul ke aku tu?
Awat berlain? Ha ha ha ..tu gambar lama daaa..separuh usia aku yang lalu.
Awat nampak macam skima jer..memang aku skima..
dulu dan kini.
ye ke?
korang percaya lah sangat..... yang kat bawah ni pulak?
sebenarnya aku nak dedicate kan 3 gambar ni kat laki aku
ye la...so that dia tokonang la juok masa mula mula kenal dulu.
gambar atas tu aku bagi kat dia sebab nak kenal aku..
waduh..
kami tak jumpa jumpa atau naik motor macam budak sekarang ehhh.
aku jumpa bakal suami aku tu sekali jerrr..
tu pun sebab nak kenal..
lepas tu dah bekenan..tunang setahun..
pastu nikah..
nak tengok gigi jongang ke, gigi taring terkeluar ke..gigi serabut ke..
nak terkejut badak ke.. tunggu le lepas nikah!!

Ni gambar gambar aku time kenduri kat Boston..(suami aku belajar situ)
tahu tak?
jumpa sekali jer...kemudian
bertunang kat malaysia
Nikah kat MISG convention..
kenduri kat BOSTON..
bulan madu kat Chicago...
beranak sulung kat IPOH
he he he...

awat aku bergambark sorang jer..mana suami tercinta aku tu..
biasa lah..
diakan PEMALU orang nye..
smile.......
semoga perkahwinan kita kekal hingga ke akhir hayat
ye bangggggg..


9 comments:

Gurindam Jiwa said...

Setahun tunang tu, tak tension ke?

hidayah said...

ha ha ha...lawak la! macam tahu tahu jer..

Ano said...
This comment has been removed by the author.
Ano said...

cute la aunty=)

hidayah said...

Ano,
dulu cute..??
sekarang kiok...
he he he...

lukmanw@gmail.com said...

Salam

Hubby you SMAWP sama batch dgn Shahizan ka? Sapa hubby you? Shahizan itu selepas Arau sempat juga sebulan dua di Izzuddin dengan saya di Form 4 Science Taayah.

Ramai juga geng SMAWP yg saya kenai seperti Daud Idris skrg mgr di Toyota.

Lukman

hidayah said...

Aiyooo..
Mr Lukman,
My hubby, Mr Saif!!
Orang TRONG!
Ish..yang dah berjumpa kat KL beberapa tahun yang lalu. Hang ambik dia kat UKM tuuu..

Daud pun saya kenal!

lukmanw@gmail.com said...

La, orang rumah Saiful rupanya. Cik abang tak ada blog ke?

Lukmanw

hidayah said...

Dia kurang ada masa nak berblog. Membaca dan melayari mungkin..

oh ye..teringat email email yang aku hantar dalam yahoogroups izuddin8084..

:-)

pun begitu semuanya mendapat keizinan dari tuan punya nama.
(bagi pihak)