Monday, December 15, 2008

..sebab musabab melesapkan diri..

Salam..
Jangan rindukan aku pulak sebab dua tiga minggu masuk disember ni aku terpaksa melesapkan diri buat sementara waktu dari berblog. Kerja banyak weh..Almaklum..kerja cikgu Tadika ni kadang kadang mengalahkan kerja cikgu mengajar di universiti..
Kerja kerja melukis secara free hand adalah sebahagian kerja kami..Hentam sajalah LABUUUU..
Burung hantu aku tu ada GhOPA tak??
Gambar bawah pulak mushroom sebelum diwarnakan..
Sebahagian dari kerja kerja yang sepatutnya memerlukan studio dan menggunakan perkakasan yang sesuai seperti drawing table dan easel...tapi itulah dianya..easel atas lantai...he he he..
Cikgooden..harap harap hang tak gelak tengok ghopa hippo kiut aku ni!!
Well....tengok lah ye..sebahagian hasil kerja tangan aku yang tak seberapa ini.
For my students yang ingin kusambut dalam tahun 2009 ini..
Welcome to Aulad, my dearest children!!















3 comments:

Gurindam Jiwa said...

Cantik la tu. Saya kalau tak de pembaris, tak leh melukis...

kakpah said...

weh..takut aku tengok burung hantu hang. Betui-betui macam hantu. Tak dapek tido lak aku malam ni kang.

hidayah said...

Gj, hah..ada jugak tu orang nak memuji..terima kasih, tak de duit pecah la..

K.pah,
I take that as a compliment too..ngeh ngeh..walaupun cam hantu burung hantu tu..