Friday, October 24, 2008

Nak kena layan ' World Series " ni gak..

Salam,

Hangpa jangan kata apa kat aku nuuu..Aku nak kena tinjau perkembangan sukan yang suami aku tak suka ni. Sukan ni aku suka.

Baseball!

Hangpa tak tau cara ka atau tak suka ka...toksah dok hingark.
Waktu form three, aku termasuk senarai dalam pasukan perempuan sekolah..
so ketepi ketepi..
Ada nostalgik sikit ni..
Kat Chicago pulak, dok depan stadium Chicago White Sox..Dengark bunyi firework, pun dah dapat hilang ketagih baling bola...

Minta maap nuu..chek nak tengok baseball 'World Series'.
Jangan marah!

5 comments:

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

cuma reti main sotball...kat skool..jrg ada baseball kak..softball ngan rounders ada la..
org kapong kata main randas ..kah kah kah..

Hamirdin b Ithnin said...

Red Sox lawan capa ha?

hidayah said...

Cikgooden, lebih kurang sama la tu..tapi tu semua amatur.

Dr,
tahun ni red sox tak dak..

MLB 2008
philies vs tampa bay
kedudukan 1-1..

xiiinam751, musafir denganMu said...

CkLah nak pi mein boling dengan anak-anak sempena deepavali ni....nak test, larat lagi ka angkat bola...jom join!

hidayah said...

cklah,

bola asyik masuk longkang..
tak pun pin tu tak nak jatuh..
apasal ye?.

jadi penonton boleh lah.