Thursday, October 23, 2008

Depa dok tanya blog aku

Salam,

Waktu aku sibuk sibuk ambik gambar kat kampung time balik raya tempohari, adik lelaki aku yang kerja kat Petronas tu sibuk menanyakan anak anak aku address laman blog aku. Aku buat derk jer..Saja aku malas nak habag.

Biag depa jumpa sendiri, bagi thrill sikit..

Sebenagnya aku ada banyak gambark yang aku teringin nak post sebab aku memang suka photosnapping tapi main ngan celcom berokban ni memang slow habis lepas tu dia buat luuupppp pi tak dak server..mangkuk ayun sungguh!WOOII aku bayark woii..kata 68 hinngit sebulan..kena bayark RM 71.15 tambahan cukai!

DESYUM sekali kat orang CELCOM Berukkkkban..nasib hangpa la..

2 comments:

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

warghhh!warghhh!warghh!

kesabaran ibu mithali teruji kali ni...aku rasa nak gelak sungguh sungguh.

27.hb 10. minggug depan...(raya hinung) ajak cik abg dan family muma turun Ipoh..alumni PbSisTa...

hidayah said...

Geram gak la..

sikit hari, aku terminate je celcom ni..campak masuk tasik chempaka!!