Wednesday, October 22, 2008

Dah bertukag gambark kat header..

Salam,
Segan nak boh lama lama gambar sekeluaga kat header tu..jadi aku tukag gambark. Takdan nak tunggu seminggu..harap maklum.

Gambark yang aku boh sekarang ialah gambark yang aku ambik waktu menginap kat Bukit Merah Lake Town..Time raya kedua..

amatur..

5 comments:

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

he he he......tak tahan daulat gfak cik kak nih, nak boh gambaq family lama lama...

Gurindam Jiwa said...

Tak pe, dah sempat download.

He he he...

hidayah said...

Cikgooden; buat gena..
Btw, my husband kawan baik gak ngan your cousin Shahizan.Dulu dulu my husband and geng besa pi ghumah Shahizan waktu musim durian. Pelekoh durian kat dusun ayah Shahizan tu. Siap mandi sungai lagi..Ada gambark depa dok gumbira kat Batu Kurau sana..

Mr mazle; hmmmm..okaylah.
Simpan kut kut nak berbesan 20 tahun lagi...mana nak pi tau..banyak calon tu...

xiiinam751, musafir denganMu said...

Salam,
Alamak...tak sempat tengok...


ckLah baru jumpa blog ni!
.........hola!..........

hidayah said...

welcome ciklah..saya dok baca selalu your blog..cuma tak tau nak komen. dok sengap je...

sihat hari ni?