Sunday, September 07, 2008

kenapa blog mereka?

Salam,

Ada beberapa blog yang selalu aku ziarahi..
Nak tahu kenapa?

1.Mr mazle's blog : sebabnya mr Mazle yang mula mula memberi cetusan idea untuk aku berblog. aku belajag menerusi idea dia. his blog is also very informative.apa apa berita kat bangi boleh tengok kat blog dia.


2.luqman punya blog: okob, dia ni schoolmate my hubby suatu ketika dulu..plus orang tepeng plus blog dia menarik dengan cerita cerita yang pelbagai...somehow cerita yang paling aku kagum..dia punya usaha untuk sambung belajo dan meneruskan cita cita...salute u bro..


3. dr hamirdin : blog dr ni, aku dapat menerusi mr mazle. Tq bro... selalu baca sebab he is the "tuan punya kedai" tempat aku kerja sekarang. plus his writing buat minda kita berfikir..plus ada ala ala subky latif punya stail..well..


4. radin galoh : "onebreastbouncing" aku nak tahu keadaannya...membuat kita berfikir..


5.jowopinter : like the stories. like the pictures...indah bahasanya..cantik gambarnya..well done..


6. cikgooden : wah..cantik kartun kartun yang dilukisnya. suka orang yang pandai melukis kartun..well dah kerja saya pun ngan kanak kanak..

2 comments:

Cikgooden said...

aisey ...termasuk senarai pulak. nak tanya ni...Suami hang classmate Luqman. Luqman, senior aku. kaedahnya, suami hang juga senior aku. tapi sapa?...habaq sat.

hidayah said...

schoolmate tak semestinya classmate....sat saja..setakat 3 tahun kat izuddin tu....

lepas tu dia sesama ngan daud dan ustaz 'jay jay'dan prof mael abustan went to SMAWP..siapa? like nabil selalu cakap"lu fikir la sendiri"

smile...