Monday, December 13, 2010

Skod-eng

Salam,

Bila dah daftar jadi blogger dan menulis segala caca marba tentang kehidupan dalam blog ini maka kita kena bersedia bahawa diri kita menjadi tempat PENYEKODENG orang lain.

menarik bukan?

orang datang blog kita, dia baca...
dia tengok gambar gambar yang kita pamerkan..
dia sibuk sibuk ambil tahu hal hal kita..
aktiviti kita
tapi dia SKODENG jer..
tak komen apa apa.
NAMA PUN PENYEKODENG!
hahahaha

Kadang kadang PENYEKODENG ni addicted juga.
Dia datang awal pagi..
Dia datang tengahari, petang, malam..
baca blog...
baca penulisan..
.
.
.
Bagus lah tu....membaca amalan mulia!!
hahaahahhahahha

SIAPA PENYEKODENG TEGAR aku?
cepat!!!
sila angkat tangan
.
.
kannnnnnn aku dah kata.
Dia MESTI DIAMMMMM jer..
.
.
.
.

Yang komen komen tu?
ITU kawan BLOGGER!!!
hehehhehehe

sekian

9 comments:

tasekM said...

pakai baju cepattttt... aku nk skodeng nih...

ha ha.



.

Aku said...

Tutup lampu, labuhkan langsir... ada orang nak teropong...

Tijah said...

errr...

nak nyorok blakang tas.

zafi said...

oh saya bukan skodeng sis!!! :D

ashley said...

TAS,
ala ala baju kemban okay tak?
haha

AKU,
TEROPONG apa?
NIKON?
CANON?
pinjam!!

Tijah,
nak skodeng takleh takut takut Jah..
apa barang..

zafi
profile picture tu ala ala mamat skodeng tau!

Gurindam Jiwa said...

Waah, pagi tadi pi Bank Islam, nampak iklan siap dgn nombor telefon sekali. Tak yah skodeng la, boleh terus hantar SMS pelik² tu, he he...

ashley said...

GJ,
tu masalahnya....

kakpah said...

macam orang buat window shopping. tengok tengok.. keluar.. hahaha..

ashley said...

kakpah,
sila sila...
AMBIK WINDOW!