Friday, December 03, 2010

Klik Klik Klik ke atau Ketik ketik ketik?

Salam,

Dobelas haribulan dobelas ni akan berlangsunglah satu kenduri kahwin..
SAPA kahwin?
heheeheh..
bukan anak aku..
bukan adik aku..
JAUH SEKALI SOMI AKU...HAHAHAHAHA..
SENTAP KANG!!
.
.
.
Akan berlansunglah perkahwinan anak kepada kawan satu tempat mengajor aku.
Hari tu dia ada risik risik aku suruh datang nangkap nangkap gambor anak dan bakal menantunya nanti. Dia kata memang la dah tempah jurufoto TERLATIH tapi just in case dia suruh juga aku tangkap tangkap gambor anak dan bakal menantunye sebagai BACKUP!!
Aku ni bukan aper..
KALAU disuruh nangkap gambor matahari tu, aku agak pandai juga.
Kalau suruh nangkap gambor orang especially nganten ni, aku neves...!!!
Komer tengok gambor kat bawah ni..


OIIII!!! BUDAK BUDAK..
Komer lambat lagi jadi NGANTEN.
KETEPI!!! KETEPI!!!



Kan tah haper haper jadinyerr..
AKU MEMANG LE TAK PANDAI.


Chewah...cenyum cenyummm..



Pokus dekat sikit kat muka nganten ngan kawan dia..
hehhee
Ish anak sapo ni comei sangat ni..
Errr..maner somi nyer?
Aku bab nak nangkap gambor ngan somi ni yang aku ngeletor sikit.
Bukan apa..
Riso nengok KERISnya melintang kat PINGGANG..
Kang naya pulak MAMARAZZI sekor ni kang!

okey la..
sambil makan kita dengor lagu MAHER ZAIN yang nih..

say say say...


"BARAKAALLAHU LAKUMA WABARAKA ALAIKUMA WAJAMA' BAINAKUMA
FIL KHAIIRRRRR"

ooooopsssss!!!!

laaaaa takkan SESENTAP jugak kut..

Dah, jom balik!


he he he he he he

sekian

9 comments:

tasekM said...

riso nengok keris kat pinggang...?

keeeeeeeee... ko tengok keris lain ni kak?

ehem2.

:p





.

ashley said...

TM,
KO JANGANNNNNNNNNNN...
hahahaha.

Gurindam Jiwa said...

OK lah tu. Semua pro-pro tu pon bermula macam tu, terketik-ketik.

sekamar rindu said...

salam..

biarlah budak2 dok kat situ..hehehe..nak rasa juga aura pengantin tu..

Uncle Lee said...

Hi Ashley, you have a nice blog. And I really enjoyed looking at the beautiful gambars.
Regret bahasa saya sebelum Merdeka, so have to comment in English.....

The bride is really traffic stopper gorgeous! And I like your beautiful present. Must have taken some time buat tu.
You have a pleasant weekend and keep a song in your heart, Lee.

kakpah said...

weh.. okay la dah tu...

Aku said...

Kak, cuba bermain dgn kontras dan pencahayaan pulak. Tak semestinya cahaya yang terang itu hasilnya bagus. Cuba gunakan aspek pencahayaan untuk create the mood, feeling. Motif yang utama.

secangkir madu merah said...

salam ashley...., cantik hasil foto2 yg diambil...ada gaya dan ada bakat..

ashley said...

mak aaiiii,
ghamai le pulok datang nih..

GJ,
ohh ye ker..

sekamar rindu,
takut demer ambik cekelat hantaran..

Uncle Lee,
thanks a lot..do come again if you will

kakpah,
aku tengok kawan aku ambik lagi bestt...angle, pencahayaan, blurring, 'softing', etc etc etc..kena jer pada tempatnya jeles weh

Aku,
tongah tinjau tinjau gak tu..tapi apa lah daya ngan lense yang cekenit dan VERY BASIC nih

SMM,
tima kasih..kalau la boleh asahkan lagi kan??