Wednesday, August 11, 2010

Suka tengok..

Salam,

Dari kecil sampai la dah umur sayup sayup ni, aku memang suka tengok apa apa yang belayar atas air.
Kalau pi Penang cukup thrill naik feri.
DARI DULUUUUUUUUU lagi suka naik feri!!

Pi Penang weekend baru ni pun suami tanya, " Nak naik feri ka, jambatan?"
Sebab naik jambatan tak se best feri, maka aku jawab, "FERI!!"
Anak anak pun sokong!

Hari Jumaat sampai dah Maghrib. Orang berpusu pusu keluar dari Penang. Kami selamba dek jer sampai. Tak ramai yang nak ke Pulau.
Yang gambar siang ni time nak balik. Hari Ahad. Lepas check out hotel la kan..
Saai Seberang Prai terus pi Sungai Dua. Pekena Mee Udang dulu sebelum balik...hehe
Mee Udang PRA RAMADHAN!





okay...itu saja..tak boleh cerita lebih lebih pasai MEE UDANG TU!! HAHAHAH
sekian



5 comments:

Nizam.Ariff said...

Mee Udang... udang sebalik mee... patutla tak bleh citer lebih-lebih... ada makna tuuu.... hahaha

tasekM said...

aku naik feri ni ada pening2 sikit. almaklum la... tak besa... ha ha.

selamat berpuasa ye kak...

:)



.

ashley said...

Nizam,
kita kan puasa...nanti sian kat korang pulak..ish ish ish

TM,
tak dan nak mabuk la TM wehh..punya la sat sangat naik feri tu. Bukannya jarak macam pi Langkawi!

Wan Sharif said...

Alaihai..
terkenang zaman belum tua Ayoh Wang..
Tahun 75-79 di Tanjung..
memang seronok naik feri dan pekena nasik kandaq..
Terimakasih kerana berkongsi..
gambar gambar yang cantik..
mengembalikan kenangan manis..
selamat menunaikan ibadat Ramadhan

ashley said...

Ayah Wan,
dulu study USM ek?
Selamat Berpuasa kembali..