Wednesday, August 18, 2010

Allah Maha Pemurah..

Salam,


Rezeki yang Allah berikan pada kita cukup banyak. Ahamdulillah...

Bengkang

Agar agar Milo




Lopez de Trianglar



Char Kue Teow




Jang jang jala...jala itik, jala ayam..
Berapa lubang kancil?
Seratus lima puluh....errrr...apa kaitan??





Pratha Ashwara Rai..






Ada kambing yang perlu dikorbankan lagi..
Syukur...enak enak ni'mat mu, Ya Allah.
Berkatilah kesemuanya.
p/s
Ni combination untuk seminggu posa okay. Bukan untuk sehari jer...
Kalau sehari, melampau!!
sekian.








5 comments:

kucingorengemok said...

kambing apa tu kak... yang dulu orang nak kasi akak ingat dah siap masak lauk, rupanya daging kambing seketul tu, hahaha (tetiba plak teringat)...

tasekM said...

kerak bengkang tu yg sedap, kan...?


.

GPI SKSV said...

sabtu ni menu apa?
kalo ada lebih tu, sms le.. i'll be around there...

anjang said...

Semuanya nampak mengancam ni,rambang mata dibuatnya

ashley said...

KOG,
ini daging kambing beli kat ADAM's Meat Shop di Seksyen 3.

TM,
yup..saja dibuat bagi ada kerak dan garing..

GPI SKSV,
tak mai pun...tapi Tok Ketua pun tarak..MESORAT

anjang,
As sobru minal iman..
hah!