Monday, August 09, 2010

Penat tak pi Penang?

Salam,

Kalau pi Penang dan bawak budak kecik 4 orang.
Range umur adalah dari 9 - 3 tahun...agak agak penat tak kalau tak dak orang lain yang membantu?

hadoiiiiii...

Sampai hotel, depa melompat sakan!!
Pastu depa gaduh nak pi pantai sebab hotel Gurney ni tak dak pantai walaupun boleh tengok laut.
Bawak la depa pi pantai kat Batu Feringgi. Weh... jauh jugak la kan dari Gurney Drive pi Batu Feringgi tu.

Pi beach yang dekat ngan satu hotel baru gak la..
Hotel hard Rock Cafe, Penang kat Batu Feringgi tu. Hmmm.. Nice hotel.


Tengok ada macam macam aktiviti kat beach. Ada orang naik parachute..Ada orang naik motorbike. Ada orang naik bot laju..etc etc..


He he he he...Ada orang try naik kuda.. Habis 6 beranak naik!! Pak naik ngan anak lelaki dia.





















Had umug 9 tahun naik ngan adik dia yang 7 tahun.
Errr...mak dia??
.
.
.
Mak dia tak lepas peluang jugakkkkkk. Naik ngan si kenit 3 tahun. Tapi sapa nak tangkap gambark sebab mak dia nak kena pegang kuda tu kuat kuat. Kalau jatuh, kang tak sanggup korang nak tengok pulak!!! Kan?
hehehehehe
sekian.







5 comments:

DrSinga said...

apa tak parasailing tu sekali!!!!!???

Nizam.Ariff said...

Alahai jauhnye merantau... Kat Bagan lalang tu ada gak laut... dan bau-bauan narawastu asli... hahaha

Nizam.Ariff said...

Alahai jauhnye merantau... Kat Bagan lalang tu ada gak laut... dan bau-bauan narawastu asli... hahaha

tasekM said...

dapat gambaq kepala lutut hang pun ok dah kak...



.

ashley said...

Drsinga,
boleh gak kalau ada duit lebih..lenkali aaa

Nizam,
narawatu tu mender aper...bahasa tinggi bebenor

TM,
heehe