Saturday, August 14, 2010

Model yang tak nak bekerjasama..

Salam,


Setengah budak budak, memang pantang disuruh posing depan kamera. Macam macam depa beraksi...
Tapi berlainan sikit dengan anak aku yang sorang ni.
Susah sebenarnya nak ambik gambor dia.

Waktu balik dari Penang weekend lepas, singgah le Bukit Merah Lake Town kejap untuk menikmati pemandangan indah tepi tasik Bukit Merah tu.

Suruh le budak Waddah ni posing.

Hmmmm...komer tengok le sendiri.

Aku tangkap gambor dia, dia tangkap gambor aku!
Kekonon dia pun nak wat macam pegang kamera.

Aku suruh letak tangan, dia pusing belakang.


Eiiii...jeler lidah pulokk..
TM, agak agak ikut perangai saper nih?



Ish ish ish..budak nih!..
DAH!!
JOM MASUK KERETA!
Perjalanan jauh lagi!

Oh ye...
Baju kuning tu beli kat Batu Feringgi. Guling guling nak baju bila tengok bazzar kat sana tu. Buat perangai...
Mak dia beli baju sepuloh hinggit jer. Mujur okay.
sekian
p/s sorry tak perasan ada bendera interframe kat kepala budak nih!




6 comments:

kucingorengemok said...

haih, comel - anak sapa ni? :)

nasib baik sorang je yang berguling... kalau 9+1 (campur maknya sekali) berguling nak baju, boleh sesak bapaknya nanti, hihi...

kucingorengemok said...

haih, comel - anak sapa ni? :)

nasib baik sorang je yang berguling... kalau 9+1 (campur maknya sekali) berguling nak baju, boleh sesak bapaknya nanti, hihi...

tasekM said...

hahaha.... jelir2 lidah tu ngikut anak tijah tu... hahaha...

:p



.

ashley said...

KOG,
he he he..anak siapa ek?

TM,
tu la pasal..aku rasa pun ikut anak Tijah!!!
hahahaha
.
.
maraahhh Tijah nanti!

DrSinga said...

tu gaya teropong Dek!!
bukan DSLR macam mak hang!!!

ashley said...

DrSinga,
hahahha...