Monday, October 11, 2010

HUWAAAAA.....aku bukan nak kepala ULAR!!

Salam,

Nampak tak topi kepala buaya kat atas tu?
Model tu anak aku sendiri.
Si Esah..

Gambar ni aku ambik tetime pergi AQUARIA tempohari..err..awal awal tahun hari tu. Sekitar bulan Februari. Ada entri yang aku buat.
Alaaa...yang aku posing dengan JAWs tuuu.

so..disebabkan mission aku sekarang ialah nak cari KOSTUME yang ada berkenaan dengan BUAYA, maka aku pun pergi lah sekali lagi ke AQUARIA semalam dengan suami aku yang tercinta itu..

HUWAAAAAAAAAAAAAAAA!! ..buruk kan dengar bunyi mak kepada sembilan budak menangis guling guling atas lantai kat kedai GIFT di AQUARIA itu?
.
.
KEPALA KEPADA BUAYA BUAYA ITU TELAH LENYAP. KHALAS. TIADA LAGI DI PASARAN!!!
GERAMMMMMM NYA AKU.
Yang ada hanyalah kepala ULAUUUUUU!!
Aku nak buat apa dengan kepala ULAUUUU tu??
.
.
.
errrr...
patutkah aku tukar cerita Sang Kancil Menipu ULAUUUU??
hahahaha
uwaaaaaaaa...aku tetap nak nanges jugak!
.
.
p/s
WEI TM,
Aku ORDER SEKOG BOYA mai posing depan pentas time budak ni bercerita, boleh?
Ko cekup jer dari Taman Buaya kat Melaka tu...
pleaseeeeee..
Thanksss..in advance.
I know you can help me.

sekian

5 comments:

tasekM said...

kalau boya ni hang suruh la dak nizam. dia mmg bapak boya. hahaha...

sat. nnti aku pi ushar kat tmn boya. kot2 ada aku belikan dulu utk hang... hang nk hak lagu mana nih...?









.

DrSinga said...

norman hakim boleh??
boya gakkkkk.....
:)

ashley said...

TM,
nak topi cam anak aku pakai tu laaa..kut kut ada..Aku tengok kat Aquaria tempohari dalam 10-15 hinggit..tapi aku rasa murah lagi dari tu kalau kat luar. Aku dah try cari kat Petaling Street tapi time ni depa banyak jual HALLLOWEEN punya kostume.

Dr Singa,
kui kui kui..sesapa yang nak jadi MODEL BUAYA, sila daftar!! haha
aku nak screen test!!

Nizam.Ariff said...

Hang tarik muncung ulaq tu kasi panjang macam muncung boya... lepas tu lekat kulit limau bali kasi menggerutu... kalau kulit limau bali tak dak, hang pinjam kulit tapak kaki TM, pun bulih...

ashley said...

Nizam,
aku rasa baguih apa cadangan TM kat atas tu..err..
cadangan ko ni agak tak magika..