Monday, November 10, 2008

try try aje

Aku melepaskan geram...Datang Cyber Cafe..Ada kerja sikit. Bawa USB..UPload gambar gambar past year ni...Ha! cepat pun!!!Atas ni gambar anak anak berjamuan hari raya tahun lepas tuuu..




Ni gambar pasukan boria aulad 2007




Ni pulak gambar Raudhah juga tahun lepas...2007..

Ni gambar Cikgu Ju dan Kak Ti..Hmmm tengok kek kek tu..



Pasukan boria sedang beraksi....boria aulad perdana!!




Ini si Muaz..buat persembahan kat Petronas Permata..

Mak dia pun bersajak jugakkkk...






Ini Rahmah..
saja boh jer gambar ni.

1st day of school..2006




















Ni entah mana datangnya...pakai boh jerrr..

4 comments:

xiiinam751 said...

hida...
bawak bersabar wei...sok-sok tak cukup gambar nak up load plak...muah...hah...ha...ha..

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

tu dia...dia lepaih geramm...
aku syak, lepas ni dia tak menulis dah.....
n3 dia penuh dengan gammmmmmmmmmmBar saja..

tu la ckLah...ajaq dia upload gamba...
ha ha ha.

xiiinam751 said...

ckLah dah buka blog tadika aulad tu..

isk...isk...iskk..ternyata dunia ini kecil dan errr...jodoh kita kuat He...he...he...

Adik ckLah tinggal di Jalan 3. Isterinya ngajor di SMK Jalan 4. Maka...di situlah anaknya dititipkan....ha...ha...
Nanti bila gi umah adik tu, ckLah nak posing depan tadika tu!

hidayah said...

Ciklah,
Adik cklah,Dr apa ke nama dia??ada saya baca about your family..
dr Hanif ke? Isteri dia ngajor sekolah men jalan 4? Saya tak kenai sangat ngan cikgu cikgu sek jln 4.anak tak belajo kat situ.

tapi kat Bangi ni macam ni la..

Kita kenai kereta lebih dari kenai tuannya!!
he he..

Cikgooden,
Dak aih..kak Hida saja nak test tengok..kalau upload gambark kat cyber cafe boleh pulak sekejap tak dan seminit siap.Ambik gambar gambar ni guna kamera.

Upload guna celcom broadband ni, boleh terlena..mangkit..lena pulak pun tak upload upload lagi..

hang bayangkanlah!
Mana tak bengkak.
kadang nak masuk yahoomail pun, dia buat tadak server..

Iklan kemain lagi...wehh..bos minta kertas kerja..sambil lari lari jer..ruuup dah dapat file!!
pooorah..

Aku nak attach file kat mail pun macam siput berjalan lenggang lengguk makan kangkung...eee..
dok ingat, nak out jer si broadband ni!tapi memandangkan takdak line telipon kat rumah ni, relak le dulu..