Monday, November 24, 2008

saja nak post gambark..

Salam, sebenarnya aku putus idea nak tulis apa apa. Aku saja nak boh gambark pemandangan pemandangan ni bagi ada ketenangan sikit.
Gambar gambar ni dari atas BUKIT MERAH LAKETOWN
Pagi around 8.30 am


Cantik memang cantik ..ada tasik..


Ada pepohon rimbun..


Oh ye..ni gambar tasik dari apartment sewaan




gambar sama dari sudut berlainan jer..





bukit ni pulak? ..yang terdapat belakang rumah aku jer..
nostalgik tau!







kesian pokok tuuu..mana daun nyer?
hmm teringat pokok botak waktu winter kat Chicago.
SEKIAN..







2 comments:

azza_irah said...

banyak kali g mandi kat Bukit Merah tu tapi tak penah bermalam n amik gamba..cantik kan ..damai je nampak..

hidayah said...

azza,
memang cantik..Allah yang jadikan..