Monday, February 08, 2010

BABY CRYING CONTEST


Salam..
Ni gambar TERKINI laa..(walaupun ambik bulan DISEMBER hari tu)


.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ini adalah gambar yang nak diCONTESTkan!
Sayang..
Jangan merajuk..
.
.
.
.
err..tapi suka juga Umi rakamkan dalam kamera!



Nama : Mawaddah binti Saifulzaman

Umur sekarang : 2 tahun 7 bulan

Umur waktu gambar diambil : 1 tahun setengah

Description : Mek ni memang kaki GHIAUUU dan boleh tahan merajuknya.....jadi mak dia selalu tangkap gambar dia nanges.

Dah pernah buat entry la pasai dia nanges ni....

sekian

15 comments:

Nizam.Ariff said...

Abih tembam le pipi tu...

Insyirah said...

Alahai...ucuk..ucuk dia. Comeyyy!

DrSam said...

maknya kalau merajuk jebek camtu juga ke :)

Nik Ha said...

Comel je kan..cair hati ummi ..he..he..

ashley said...

Nizam,
Pipi jadi tembam..
Hidung jadi kembang..
ha ha ha

Insyirah,
lagi merajuk, lagi la ramai ngusiknyerr..

Dr Sam..
kalau UMInyer JENEK cam tu tak da sape nak mai pujuk...KAH KAH KAH!!

Nik Ha,
hati abah dia lagi laaa...
( dia ni buah hati abahnyerr)

tasikmerah said...

ni ank nombor berapa ni kak? :)

ashley said...

TM,
si mawaddah..yang last tu!

ashley said...

TM,
pipi dia cam apam balik tak?

kakpah said...

haha.. cantik tul ghope ko mawaddah oi...

ibusinga said...

sure yang last???!!!
heh heh heh...

ashley said...

kakpah,
ada harapan nak menang tak?

ibusinga,
memang yang last pun....HOPEFULLY!!

ashley said...

HA HA HA..apasal la aku boh nama RAUDHAH..ha ha ha.
okay kena edit sat!
ini mesti penangan ubat selsema aku nih.

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

aku dah takdak baby.....takleh join la...

ashley said...

cikgooden,
baby orang lain pun boleh apa...cucu ka..

cik idaY said...

comeynyer...tgk mucung bibir dia..hu3