Thursday, May 24, 2012

Nak ke mana tu?

Assalamualaikum,

Aku agak ramai yang dah ke sini..

Errr ke mana?

....pantai MORIB..SELANGOR!
bukan MADRID, SEPANYOL tau!!

walaupun bunyi nama macam lebih kurang.

Yo la...kalau semua dah tahu.
Tengok gambar je la..kan?
.
.
.
.
errrr tak tahu nak tidur kat mana?
Balik rumah laa..
.
.
hehe

tetapi untuk sesiapa yang nak bawa anak anak dan mandi mandi kat hotel..
BOLEH leeeeerrr

menginap di GOLD COAST RESORT, MORIB ni..




......book kena awal time time cuti sekolah ni sebab mungkin ramai orang.

TEMPAT?

errr...biasa biasa jerr...macam tak best pun ye jugak. agak sesak sebab tempat sempit dan orang ramai.


tapi mungkin ada yang suka...
anak anak terutamanya




Aku?
Tak mandi...



Aku tangkap gambor orang mandi jer..



sambil tengok PANTAI KELEBORK air laut nyer...
yang sayuuuuuuuuuuuuuppppp jauh nun ke tengah!



 Nak makan?

Sila ke gerai gerai di benteng awam tak jauh dari MASJID....sedapppppp!...


sekian


5 comments:

kucingorengemok said...

ko tak mandi kak? bior betul... hihihi (loyar buruk di pagi jumaat)

ASH said...

hahaha
.
.
gumbira jer ko sebut mandi pepagi Jumaat ni kan?

Aku said...

aku mandi sehari 2 kali...

kena mandi kerap sikit sebab musim panas, rumah aku tak ada aircond.
kalau tak mandi, tak boleh nak tidur...

mama azfar said...

gambar last tu cantik. chalet ke apa tu?

ASH said...

Aku,
memang selayaknya..
.
.
.
err..nak cakap apetah lagi?
.
.
hmmm tapi tak yah laa kut


mama azfar,
tu tempat makan makan resort tu..
time malam malam..
kalau nak menghirup udara malam..