Tuesday, September 21, 2010

Anak anak..

Salam,
Hea yee, hea yee..
Okey dokey..ini gambar raya anak anak kita.
mana kita? hehehe kita yang di belakang kamera!
haha..
macam tak best?
aiseh man....
.
.
Okay la tu..
Kita jenis sempoi!
As simple as I can be.

Cuba teropong baik baik...kita ada background wall yang bagus.
Dipenuhi kerja 'art and design' exclusively from Mawaddah sdn. bhd!
hehehe..
Masin mulut aku, bila besor nanti, dia jadi interior designer!

smile..

sekian

6 comments:

kucingorengemok said...

no1 macam sebijik mak dia je...? :)

ashley said...

KOG, that's what most people said...
ngeh ngeh ngeh..minus spek!

tasekM said...

aku.
sorang.

:(


.

Mak Su said...

insyallah :)

nanti boleh ada ranc art & design sendiri

ashley said...

TM,
sorang pun okay wat?? dari takdak langsung!
Mak mertua aku pun tunggal juga. Tok mertua aku kahwin bukan main punya awai. Umur 14 dah nikah. Umur 16 tahun dah dapat mak mertua aku. Tapi yang tu la satu satunya...sampai la Tokwan mertua aku meninggal.

maksu,
Insyaallah..uitt..maksu sampai gk kat blog saya nuuu..

Gurindam Jiwa said...

Buat Open House tak?