Wednesday, August 01, 2012

Bila nak masuk dapur nihhh??!!!

Assalamualaikum,

Asyik masyuk depan komputer.
Tengok blog Dak Nizam.
Intai blog kakpah. 
Mengendap blog foto Dak TAS.
Merayap masuk KOG's.


.
.
.
.
tup tup dah jam 4.

Rancangan masak hari ini ialah puding mangga, Keutiaw goreng, kari ikan Nyok nyok, salad mentimun aku yang biasa biasa tu. Teringat juga nak buat kuih cara tetapi hari ini kekandaku tak berbuka puasa kat rumah dan tiba tiba jer rasa lemah longlai nak memasak semua tu...



Hati terasa sendu.
Mata terasa kuyu.
Tangan terasa lemah.
Badan terasa berat.
Semangat terasa hilang.


Aihhhh...
Anak anak kan puasa?


okay..

Seorang ibu kena bersemangat tinggi walaupun ayahanda tak berbuka puasa bersama sama hari ini.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

dan ayahanda pun bukannya pergi jauh pun.
Mesorat KOPUTRA kat Serdang tu jer...


TOKSAH dok buat LOGHATTT!!

sekian





4 comments:

kucingorengemok said...

nasib nama aku no4 kak, kalau takde dalam list, memang link blog ni kena buang dari bloglist kog, keh keh

ASH said...

haha...
.
.
.
KOG,
blog bersedap sedapan mana boleh tinggal..

tasekM said...

kog loghat.

keh2.


.

ASH said...

hehe