Wednesday, May 12, 2010

Jom tukag slogan "MALAYSIA LOHLEH!!"

Salam,
Piala THOMAS.....Malaysia vs Jepun...
uweeeekkk kalah 2-3


Semangat mestilah berkobar kobar.
Bukan selalu Malaysia jadi tuan rumah.
Bukan setiap hari nak boleh pi stadium.
Jadi selesai solat Asar jer..bergegas ngan suami dan seorang anak pi Bukit Jalil..
Ramai juga orang yng datang walaupun hanya pusingan awal.
Menaruh harapan tinggi untuk menang sebab Malaysia akan bertemu Jepun.
First game...single, seronok.
Second game...double, ceria.
Third game..dah maghrib, gi solat dulu dan makan kejap.
masuk balik nonton..aikkk..kalah?
Takper... takper...
4th game..DoUble..hampeehhhhh...
Fifth game!!!
HAFIZZZZZ..engko kan pernah jadi Juara All England???..
ko lenggang kangkung dalam court, apasal?!!!!
lepas ni??
Aku tak nak ambik tahu Piala THOMAS musim ni..
lantak laaa korang nak tertomoih ka..
nak menang kerr...
SAKIT TEKAK aku jerr..
sekian









11 comments:

tasekM said...

teori org ramai ialah... kalau menang sat gi kena pelok dgn big mama. tu yg bg kalah.... hahaha...

betui kot no.... sungguh tak rela!~

ha ha.


.

ashley said...

..rasa cammana gamaknyaaa..
WAKAKAKKAAKKA..
I tak rela YOUU!!

kucingorengemok said...

semangatnyaaa pegi stadium! kita dulu kaki hoki... melanguk laa tengok game kat bukit jalil :)

Nizam.Ariff said...

Jepun pernah jajah kita... tu sebab dia org terrer... hahaha

ashley said...

KOG,
hoki pun pergiiiii..jangan tak tau!
bola pun kenkadang sampai gak tu..nak nak ada PERAK!!

Nizam,
Patut time nih nak balas nya!!
Ni bioooorr je demer tuhh.
tapi malam ni bagus pulok si Hafiz tu main..
patut dari semalam lagi kena tunjuk betui betui..

kakpah said...

aik... gi stadium..
dah masuk semi dah..

ashley said...

kakpah,
hehehe..SOMANGAT...
semi tengok TIBI laa..payah dapat tiket.

AZANI said...

tv rumah tak leh tukar channel....tak mr bean. higglytown heroes, takpun detective conan, takpun shaun he sheep tak pun Dibo...takpun ben 10.....


malaysia menag dgn denmark?

ashley said...

azani,
menang..
tapi aku tak tengok pun...
tak mau frust macam kelmarin

DrSinga said...

malam ni cop duduk depan TV dah!!???

ashley said...

Drsinga..
bye bye PIALA THOMAS..
aku dah agak dahhh..